Rivitalon rakentaminen

Rivitalon rakentaminen on tehokas ja suhteellisen riskitön  keino hakea pääomalle hyvää, tasaista tuottoa. Yleisesti ottaen rivitalon rakentaminen on harkittu päätös ja sopiva tontti riittävällä rakennusoikeudella on hankittu juuri rakennustarkoitusta varten mutta toisinaan rakentaminen voi olla järkevää, mikäli omistaa esimerkiksi perinnön mukana saadun hyvän tontin, jota ei ole tarvetta asuttaa itse kokonaan mutta haluat saada hyvältä tontiltasi reilun tuoton. 

Matalien korkojen aikana rivitalolle voi saada hyvin kelvollisen tuoton, mikäli rahoitus hoituu. Rivitalon rakentaminen myyntiin mahdollistaa nopeat tuotot. Jos taas tavoitteena on saada varoillesi melko huoletonta ja passiivista tuottoa voi vuokralle rakentaminen olla houkuttelevampi vaihtoehto. Joka tapauksessa matalien korkojen aikana asuntosijoittaminen on monille houkutteleva sijoitusvaihtoehto verrattain pienen riskin ja kelvollisen koron ansiosta.

Rivitalon rakentaminen aliurakointina

Toteutamme kaikenkokoiset rivitalourakat avaimet käteen -periaatteella. Kun tarvitset osaavan porukan rivitalon pystyttämiseen, löytyy meidän ammattilaisilta juuri sitä kymmenien rivitalopystytyksen kokemuksella. Toteutamme tarvittaessa urakoinnin kaikki vaiheet tai voit tilata meidät työstämään jonkin tietyn vaiheen projektistasi.

Kaksikerroksisen rivitalon rakentaminen Helsingin Honkasuolle

Rakennamme Helsingin Honkasuon kauniille puutaloalueelle kaksikerroksisia rivitaloja. Toteutamme kokonaisuudessaan 15 asunnon rakennukset alkaen runkotöistä syksyllä 2019 jatkuen ulkopanelointiin ja sisätöihin.

Rakentamamme asunnot ovat 54,5m² – 75m² kokoisia kaksioita ja kolmioita. Rakentamisessa kiinnitetään erityisen paljon ympäristöystävällisyyteen ja Helsingin Lustoon pystyttämämme talot kuuluvat parhaaseen A-energiatehokkuusluokkaan. Kohteissa kiinnitetään erityisesti huomiota kestäviin rakennusvalintoihin, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta.

Alta löydät näet kuvia runkovaiheen rakentamisesta Honkasuolla. Kuvat aukeavat isommiksi niitä painamalla. Lisää kuvia löytyy referensseistä.