Lumenpudotus ja talven lumityöt Pääkaupunkiseudulla


Lumityöt talvea varten on syytä sopia kuntoon ennen ensilumen tuloa, jotta yhteiselämä taloyhtiössä toimii saumattomasti ja työntekijöiden töissäkäynti olisi sulavaa.

Lumityöt

Lumityöt talvea varten on syytä sopia kuntoon ennen ensilumen tuloa, jotta yhteiselämä taloyhtiössä toimii saumattomasti ja työntekijöiden töissäkäynti olisi sulavaa. Teemme taloyhtiöiden ja yritysten kiinteistöjen lumitöistä saumatonta häiriön minimoimiseksi. Ota yhteyttä niin sovitaan missä lumitilanteessa tulemme korjaamaan lumet pois pihastanne ilman erityistä pyyntöä. Hyväksi toteamamme raja lumitöihin ryhtymiselle on useimmiten 5cm.

Lumenpudotus

Talon katolta yllättäen alas tuleva lumi voi aiheuttaa odottamattomia ja pahimmillaan hengenvaarallisia tilanteita alapuolella liikkujille. Vastuu näistä tilanteista on kiinteistönomistajalla, joten asiaan on syytä suhtautua vakavasti.

Lumenpudotus on aina syytä jättää ammattilaisille, sillä katolla liikkuminen ilman koulutusta ja turvavarusteita on hengenvaarallista. Hoidamme lumenpudotukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla huolellisesti ja turvallisesti.

Pulassa kinosten kanssa?

Tilaa ripeä ja osaava lumitöiden palvelu kiinteistöllesi. Pyydä tarjous kohteestasi!

Soita 040 356 9931 tai lähetä viesti ja palaamme asiaan pian!