Huoleton huoneistoremontti valmistuu yhdessä viikonlopussa – tuumaakaan laadusta tinkimättä


Tasokkaat huoneistoremontit tekee asunnostasi kodin. Remontin jälkeen kotisi on viihtyisä ja sen asuinmukavuus kasvaa uudelle tasolle. Huoneiston remontoinnilla saat tarpeitasi vastaavan kodin, joka on omiin käyttötarkoituksiisi suunniteltu ilman kompromissejä.

onnistuvatko Asuntoremontit yhdessä viikonlopussa? kyllä

Miltä kuulostaisi nopea, laadukas ja edullinen huoneistoremontti yhdessä viikonlopussa?Jokainen lienee joskus kuullut, miten remontit venyy ja budjetit paukkuu. Satojen remonttien kokemuksella päätimme tarjota ratkaisun yleiseen ongelmaan. Toteutamme ammattitaitoiset huoneistoremontit nopealla aikataululla, tuumaakaan laadusta tinkimättä.

Samaan aikaan kun vietät viikonlopun laatuaikaa mökillä, ulkomailla tai vaikka anopin luona, toteutamme asunnossasi laadukkaan huoneistoremontin. Kotiin palattuasi asunto on saanut aivan uuden ilmeen ilman, että remontti häiritsee lainkaan kotona asumista.

Kirvesmiehen tekemä huoneistoremontti täydessä vauhdissa Helsingin seudulla

Huoneistoremontilla saat asuinviihtyvyyttä ja lisäarvoa

Perusteellinen huoneistoremontti saa vanhemmankin asuntosi näyttämään kiiltävän uudelta. Kasvatat asuinmukavuutta ja teet kotona olosta viihtyisämpää.

Hyvin toteutetulla remontilla lisäät asuntosi arvoa myyntiä harkitessasi. Siisti remontoidun asunnon saat myös aina nopeammin kaupaksi kuin asunnon, jossa työt jäävät asunnon ostajalle. 

Kokonaisvaltaiset asuntoremontit

Jotkin kohteet vaativat hieman perusteellisempaa urakointia. Tehtävän työn määrä voi tuntua suurelta, eikä asuntoremontti aina ole kaikkein mieluisampia kokemuksia mikäli urakka ei etene luvatulla tavalla. Valitsemalla oikean kumppanin säästät aikaa ja rahaa. Satojen remonttien kokemuksella takaamme hiotun kokonaisuuden, josta koituu mahdollisimman vähän vaivaa ja häiriötä. Meiltä saat laadukkaasti toteutettuna kaikki remontin vaiheet.

  • Huoneistoremontin suunnittelu
  • Laminaatin tai parketin asennus
  • Kylpyhuoneen remontointi
  • Sähkö- ja putkitöiden kunnostus
  • Muut korjaus- ja muutostyöt

Aika remontoida huoneisto?

Kelpaisiko maksuton ammattilaisen neuvo? Autamme teitä huoneistoremonttissa järkevien ja rahaa säästävien ratkaisuiden teossa.
Saat samalla taatusti kilpailutusta kestävän tarjouksen kohteestasi.

Soita 040 356 9931 tai lähetä viesti ja palaamme asiaan pian!