Töitä kirvesmiehelle

 Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen ja haluat työskennellä mielenkiintoisilla työmailla pääkaupunkiseudulla? Meillä on töitä kirvesmiehelle, jolla ei mene sormi suuhun. Emme toki rajoita työtehtäviä ainoastaan kirvesmiehille, vaan hakea voi toki myös muut kirveshenkilöt.

Työllistämme tällä hetkelle yli 20 ammattilaista, jotka työskentelevät ympäri pääkaupunkiseutua rakentamisen ja remontoinnin tehtävissä. Tilauskirjamme täyttyy hyvää vauhtia ja etsimme jatkuvasti osaavaa työvoimaa työkohteisiimme. 

Jos siis omaat kokemusta rakennusalan tehtävistä hae oitis töihin, niin katsotaan sinulle taitojasi hyvin vastaava työmaa, jossa pääset myös kehittymään ammatillisesti.

Kirvesmies: Palkka

Maksamme hyvin tehdystä työstä aina hyvän korvauksen. Kirvesmiehen palkka määräytyy aina osaamisen ja kokemuksen mukaan. Itsenäisesti työskentelevä on aina arvostettu lisä vahvuuteemme. Näin ollen palkka sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Alapuolella olevalla lomakkeella voit ilmaista kiinnostusta työtehtäviin. Kerro omin sanoin työkokemuksestasi, jotta voimme helposti miettiä sopivaa työmäätä Sinulle. Jätä rohkeasti yhteystietosi ja tiedot aiemmasta työkokemuksesta, niin olemme sinuun yhteydessä.