Meiltä hoituu remontointi kohteessa kuin kohteessa

Remontointi Pääkaupunkiseudulla - laatutakuulla

Remontointi on välttämätön osa omistusasumista ja tulee eteen kaikille jossakin elämän vaiheessa. Onnistuneella remontilla kasvatat asuntosi viihtyvyyttä ja ja nautit kodissasi viettämästäsi ajasta paljon pidempään.

Vaikka kulttuurin puolesta menneet vuosikymmenet tarjoavat paljon iloa vielä tänäkin päivänä, ovat tavat rakentaa huoneistoja ja taloja kehittyneet parempaan suuntaan ajan mittaan.

Remontoimalla kotiasi tämän päivän standardien ja omien tarpeiden mukaiseksi. Samalla nostat asuntosi arvoa markkinoilla ja remontti ennen myyntiä onkin tehokkain tapa lyhentää asuntosi myyntiaikaa ja nostaa myyntihintaa.

Päätät sitten remontoida asunnon itse tai ammattilaisten toimesta, vaatii kodin remontit aina merkittävästi aikaa ja rahaa käytettäväksi.

Kun tahdot tahdot toteuttaa remontistasi huolettoman ja varmistat, että lopputulokseen voit luottaa, teemme remontoinnista kitkatonta meiltä hoituu suunnittelu, loppuviimeistely ja jokainen muu työvaihe siinä välissäVoit remonttistressin sijaan keskittyä muihin tuottavampiin aktiviteetteihin. 

Huolellinen remontin suunnittelu takaa ikäviltä yllätyksiltä välttymisen

Yhdessä ammattilaisen kanssa tehty remontointisuunnittelu saa remontin toteutumaan huolettomasti, kustannustehokkaasti ja aikataulussa. 

Remontointi aloitetaan kartoittamalla remontointikohde paikan päällä. Asiantuntijan auttaa hahmottamaan , kuinka remontti toteutetaan järkevästi vaiheittain. Tilaa ilmainen kartoitus täältä.

Asiantuntijamme kanssa voidaan sopia remontin aikataulusta, hinnasta ja prosessin eri vaiheista ja kaikista käytännön järjestelyistä kuten kohteen mahdollisesta purkamisesta remontointikuntoon.

Päässä pyöriteltynä remontin eri vaiheet ja niiden toteuttaminen saattaa tuntua äärimmäisen työläältä ja hankalalta prosessilta. Apua on kuitenkin tarjolla, joten kutsu ammattilainen paikan päälle auttamaan oikeiden valintojen tekemisessä. Näin saadaan remonttisuunnittelu aluille ja yllättävän pian koko remontti saadaan vietyä maaliin saakka.

Meiltä löytyy ammattitaitoista työvoimaa suurienkin kohteiden remontoimiseen ja autamme mielellämme myös pienempien urakoiden toteuttamisessa kustannustehokkaasti, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Toteuttamme kaikki kodin remontit

HUONEISTOREMONTIT

Kun tahdot kokonaisvaltaisen remontin ja uusia kokonaisen huoneiston. Toteutamme remontin kaikki vaiheet alusta loppuun saakka

KYLPYHUONEREMONTIT

Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontin vaiheet putkituksista kalusteasennuksiin, niin kotitalouksille, kokonaisille taloyhtiöille kuin toimitiloihinkin. 

KEITTIÖREMONTIT

Keittiö on kodin sydän. Huolellisella keittiöremontilla lisäät keittiösi käyttömukavuutta, jolloin ruoanlaitto ja muut askareet sujuvat siellä vaivatta

SAUNAREMONTIT

Saunassa on suomalaisen hyvä olla. Perusteellisesti remontoidussa saunassa vielä parempi

KATTOREMONTIT

Huolella asennettu katto takaa mielenrauhaa ainakin seuraavaksi 50 vuodeksi

LATTIAREMONTIT

Laadukkaat lattiamateriaalit ja niiden huolellinen asennus on tärkeimpiä kodikkuuden luojia

PINTAREMONTIT

Lattioiden lisäksi hallitsemme kaikki sisä- ja ulkopinnat

Remontin hinta

Remontoinnin hinta on usein se eniten asukasta askarruttava asia. Hintaan vaikuttavat lukuisat tekijät käytetyistä materiaaleista pieniin yksityiskohtiin, joten remontin kustannusarvio on mahdotonta esittää ilman kohteeseen tutustumista.

Laadukkaan työjäljen lisäksi voimme taata erittäin kilpailukykyiset hinnat ja auttaa laadukkaiden materiaalihankintojen tekemisessä jopa alle markkinahinnan.

Hyödyntämällä valtion tarjoaman kotitalousvähennyksen, voit leikata huomattavan osan remontointikustannuksista ja vältät itse remontoidessa vastaan tulevat kompastuskivet. Itse ”halvalla” tehdyt virheet tulevat usein erittäin hintaviksi ja osaava remonttiapu usein myös säästää rahaa.

Kotitalousvähennyksen ansiosta voit yhdessä puolisosi kanssa säästää liki viisi tuhatta euroa remontointikustannuksissa. Yhteenlaskettu remonttitarjous on usein hyvinkin positiivinen yllätys asiakkaillemme lyhennykset huomioonottaen.

Tarkan hinnan remontillesi voimme luonnollisesti antaa vasta kun remonttisuunnittelu on toteutettu ja remonttitarve on kunnolla kartoitettu paikan päällä. Antamamme kustannusarvio on takuulla läpinäkyvinä, eikä siitä jää epäselväksi, mistä remontin hinta muodostuu.  Kokemuksemme mukaan yhteistyö käy molemmin puolin sutjakasti, kun kaikki on ennalta sovittu ja tiedossa ilman yllätyksiä