Purkutyöt Teollisuuden ja Kotitalouksien Tarpeisiin Uudellamaalla

Katso video

Hoidamme kaikki rakentamisen purkutyöt. Meiltä hoituu kokonaiset purkuprojektit kaikki osa-alueet huolellisesta suunnittelusta materiaalien tehokkaaseen kierrätykseen saakka aikaa ja rahaa säästäen. 

Toimialuettamme on Uusimaa ja töitä pystymme tekemään vuoden ympäri. Ammattitaitoisen henkilöstön ja alan johtavan erikoiskaluston ansiosta, meillä työt ovat harvoin hallitsevasta säätilasta riippuvaisia ja hommat hoituu säällä kuin säällä.

Huolellinen purkusuunnitelma takaa toimivan urakan

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Huolellisella purkusuunnitelmalla kartoitetaan purettava kohde, purkutöihin mahdollisesti liittyvät vaarat sekä haittatekijät. Suunnitelman avulla urakka voidaan aina hoitaa niin, että työn vastuualueet ovat hyvin selvillä ja töistä koituu minimaalista haittaa sinulle ja ympäristöllesi.

Purkutyöt toteutetaan aina vastaavan mestarin valvovan silmän alla. Näin työt hoituvat turvallisesti ja jouhevasti, eikä ulkopuolisilla ole alueelle asiaa.

Purkusuunnitelma takaa töiden jouhevuuden ja turvallisuuden

Toteutamme Purkutyöt Nopeasti Luotettavasti Edullisesti

valmista aikataulussa

Perusteellisen suunnitelman avulla kartoitamme purkutyön eri vaiheet ja tarpeet, jotta työt saadaan valmistumisen tehokkaasti aikataulussa.

takaamme reilun hinnan

Toteutamme kaikki purkutyön vaiheet ammattitaitoisen henkilökunnan ja tehokkaiden työkoneiden avulla ja takaamme, että urakan hinta on kilpailukykyinen.

KAIKKI PURKUTYÖT

Olemme purkaneet kymmeniä kohteita vuosien aikana ja pystymme hoitamaan tehokkaasti niin suuret teollisuushallien purut kuin omakotitalojenkin purkutarpeet.

Huoneiston ja Omakotitalon Purku

Toisinaan esimerkiksi vesivahingon johdosta huoneisto tai omakotitalo on päässyt niin huonoon kuntoon että talon purkaminen on järkevin vaihtoehto kunnostamisen sijaan. Omakotitalon purkaminen tulee usein myös kysymykseen, mikäli hyvälle tontille on aikoinaan rakennettu pienehkö talo, jonka arvo on romahtanut omistajan silmissä.

Remontoidessa voimme myös tarjota apua jonkin yksittäisen talon osan purkutöissä. Lattian ja kylpyhuoneen purku sujuu osaavalta purkutyöntekijältä kädenkäänteessä. Rakennuksen purkamisen lisäksi meiltä hoituu myös muut tontilta mahdollisesti löytyvät raivaustyöt.

Monet purkutyöt pystyy hoitamaan itsenäisesti mutta seinän purkaminen on aina syytä hoitaa ammattilaisen avustuksella. Väliseinän purku voi olla omatoimisesti mahdollista, mutta pyydä aina suunnitelmistasi asiantuntijan arvio. Kantavan seinän purku kuuluu aina ammattilaisille ja väärin tehtynä voi olla hengenvaarallinenNiin ikään esimerkiksi tiiliseinän purku on vaativa urakka ja vaatii kunnon työkalut osaamisen lisäksi.

Purkutöiden jälkeen autamme mielellämme myös sitä seuraavasta remontoinnissa. Meiltä hoituu esimerkiksi kokonaiset huoneistoremontit kuin pienemmätkin remonttityöt.

Purkutyöt Aliurakointina

Teemme paljon purkutöiden aliurakointia taloyhtiöiden uudisrakentamiseen ja remontointiin liittyen. Purkutöitä riittää tällä hetkellä paljon esimerkiksi julkisen puolen rakennuksissa ilmenevien sisäilmaongelmien johdosta. Ota yhteyttä ja varmista tämän hetken työtilanne, niin katsotaan, kuinka saamme purku-urakkasi onnistumaan aikataulussa.

Yökerhon purkutyöt käynnissä

Teollisuuspurku

Teemme paljon purkutöiden aliurakointia taloyhtiöiden uudisrakentamiseen ja remontointiin liittyen. Purkutöitä riittää tällä hetkellä paljon esimerkiksi julkisen puolen rakennuksissa ilmenevien sisäilmaongelmien johdosta. Ota yhteyttä ja varmista tämän hetken työtilanne, niin katsotaan, kuinka saamme purku-urakkasi onnistumaan aikataulussa.

Hallin purku Tuusulassa

Vastasimme kesällä 2019 teollisuushallin purkamisesta Tuusulassa. Asiakkaallemme syntyi tarve siirtää halli uudelle tontille ja tartuimme haasteeseen. Kesän aikana hoidimme purkutehtävät ja vuoden 2020 alussa halli pystytetään samoja elementtejä käyttäen uudelle paikalle.

Ekologisuus edellä

On tärkeätä ymmärtää, että purkutyöt eivät tarkoita pelkästään olemassa olevien rakenteiden tuhoamista. Jätteiden ja purkumateriaalin kierrätys ja lajittelu on merkittävä osa ekologista purkutyötä. Ammattilaisemme on koulutettu materiaalien oikeaoppiseen kierrättämiseen ja lähes kaikki purkutöissä syntyvästä materiaalista menee hyötykäyttöön, jolloin autamme pienentämään rakentamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Pätevät purkutyöt koko Uudeenmaan alueella.

Purkaminen myös muilla alueilla tilanteesta riippuen mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä.