Lumenpudotus ja talven lumityöt

Lumityöt talvea varten on syytä sopia kuntoon ennen ensilumen tuloa, jotta yhteiselämä taloyhtiössä toimii saumattomasti ja työntekijöiden töissäkäynti olisi sulavaa.

Pyrimme tekemään taloyhtiöiden ja yritysten julkisten tilojen lumitöistä mahdollisimman saumatonta niin että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä. Kun aloitat yhteistyön kanssamme, sovimme aluksi sovitun rajan sille, missä vaiheessa tulemme hoitamaan lumityöt pihanne ilman erityistä pyyntöä. Hyväksi toteamamme raja lumitöihin ryhtymiselle olemme todenneet olevan 5cm.

Hoidamme tarkasti käsivoimin haastavat alueet, kuten ovein ympäristöt, jalkakäytävät ja jätekatoksen alueet. Aurauksen lisäksi vastaamme myös alueen asianmukaisesta hiekoittamisesta tarpeen vaatiessa, jotta alueella liikkuminen on turvallista eikä riskipaikkoja loukkaantumisille pääse syntymään.

Lumenpudotus taloyhtiöissä ja yrityksissä

Talon katolta yllättäen alas tuleva lumi voi aiheuttaa odottamattomia ja pahimmillaan hengenvaarallisia tilanteita alapuolella liikkujille. Vastuu näistä tilanteista on kiinteistönomistajalla, joten asiaan on syytä suhtautua vakavasti.

Lumenpudotus on myös syytä jättää osaavien tekijöiden käsiin, sillä katolla liikkuminen ilman koulutusta ja turvavarusteita on niin ikään hengen vaarallista. Hoidamme lumenpudotukset pääkaupunkiseudulla huolellisesti ja siirrämme pudotetut lumimassa pois alueelta, mikäli ne ovat häiritsevässä paikassa.

Lumityöt koko pääkaupunkiseudulla