Huoleton huoneistoremontti valmistuu yhdessä viikonlopussa

Katso video

Perusteellinen huoneistoremontti tekee asunnosta kodin. Remontin jälkeen kotisi on viihtyisä ja sen asuinmukavuus kasvaa uudelle tasolle. Perusteellisella huoneistoremontilla saat tarpeitasi vastaavan kodin, joka on täysin omiin käyttötarkoituksiisi suunniteltu ilman kompromissejä.

Kutsu rakennusmestarimme arvioimaan remontointitarpeesi. Autamme remontin suunnittelussa ja laskemme reilun tarjouksen urakalle.
kirvesmiehet

Asuntoremontti viikonlopussa? Onnistuu.

Miltä kuulostaisi nopea, laadukas ja edullinen huoneistoremontti yhdessä viikonlopussa?Jokainen lienee joskus kuullut, miten remontit venyy ja budjetit paukkuu. Satojen remonttien kokemuksella päätimme tarjotaratkaisun ongelmaan. Toteutamme valtaosan asuntoremontoista yhden viikonlopun aikana, tuumaakaan laadusta tinkimättä.

Samaan aikaan kun vietät viikonlopun laatuaikaa mökillä, ulkomailla tai vaikka anopin luona, toteutamme asunnossasi laadukkaan huoneistoremontin. Kotiin palattuasi asunto on saanut aivan uuden ilmeen ilman, että remontti häiritsee lainkaan kotona asumista.

Toimi siis näin

Paljonko asuntoremontti kustantaa?

Remontit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. 25-30 neliömetrin asunnon remontin hinta alkaa 1500 eurosta. Tekemämme remonttityö oikeuttaa luonnollisesti kotitalousvähennykseen, joten askallamme esittää että Suomesta et muualta saa näin tasokasta remonttia yhtä huokeaan hintaan.

valmista aikataulussa

Olemme toteuttaneet satoja huoneistoremontteja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Säästät aikaa ja vaivaa työskentelemällä yhden luotettavan kumppanin kanssa.

takaamme reilun hinnan

Toimitamme kaikki tarvitsemasi palvelut: mahdollisesta kosteusvauriokartoittuksesta aina huonekalujen asentamiseen saakka. Saat reilun ja selkeän tarjouksen koko remontistanne.

räätälöidyt ratkaisut

Saat juuri omia tarpeitasi vastaavan kodin. Autamme sinua suunnittelussa ja autamme löytämään oikeat rakennusmateriaalit kilpailukykyiseen hintaan.

Remontilla saat asuinviihtyvyyttä ja lisäarvoa

Perusteellinen huoneistoremontti saa vanhemmankin asuntosi näyttämään kiiltävän uudelta. Kasvatat asuinmukavuutta ja teet kotona olosta viihtyisämpää.

Hyvin toteutetulla remontilla lisäät asuntosi arvoa myyntiä harkitessasi. Siisti remontoidun asunnon saat myös aina nopeammin kaupaksi kuin asunnon, jossa työt jäävät asunnon ostajalle. 

Kokonaisvaltainen asuntoremontti

Jotkin kohteet vaativat hieman perusteellisempaa urakointia. Tehtävän työn määrä voi tuntua suurelta, eikä asuntoremontti aina ole kaikkein mieluisampia kokemuksia mikäli urakka ei etene luvatulla tavalla. Valitsemalla oikean kumppanin säästät aikaa ja rahaa. Satojen remonttien kokemuksella takaamme hiotun kokonaisuuden, josta koituu mahdollisimman vähän vaivaa ja häiriötä.

Toteutamme kaikki asuntoremontin työvaiheet vankalla ammattitaidolla. Pyydä tarjous ja takaamme, että hinta on kohdallaan.
kirvesmiehet
Toimimme koko Uudeenmaan alueella.

Urakointi myös muilla alueilla tilanteesta riippuen mahdollista. Ota rohkeasti yhteyttä.