Uudisrakentaminen

Kun tavoitteena on viihtyisän ja laatustandardit ylittävän kodin tai vaikkapa kesämökin rakentaminen

Haaveiletko omasta kodista vai kaipaatko oman kesämökin tuomaa iloa ja vapautta?

Uudisrakentaminen suunnittelusta muuttohetkeen on pitkä ja vaativa prosessi. Kuitenkaan harva prosessin läpikäynyt suomalainen sanoo ettei se olisi ollut työn arvoista. Omakotitalon rakennus ei tarvitse kuitenkaan olla tuskainen taival osaavan apuvoiman avulla.

Meillä on ollut ilo tuoda kymmenien perheiden haaveet todeksi olemalla mukana rakennustöissä, alkaen huolellisesti tehdyistä perustustöistä aina avainten luovuttamiseen saakka. 

On tavoitteenasi sitten suuri tai pienempi rakentaminen, voimme auttaa toteuttamaan sen aikataulussa ja järkevällä budjetilla.

Meiltä hoituu rakentaminen

Kun haluat ammattilaiset rakentamaan kodin jossa viihtyy tai jonka saat myytyä hyvään hintaan

Hirsirakentamisella on Suomessa pitkät perinteet. Pystytämme modernit ja perinteiset hirsitalot tehokkaasti kymmenien pystytysten kokemuksella.

MÖKIN RAKENTAMINEN

Kun vanhassa tönössä asuminen ei ole vaihtoehto. Toteuta 2020-luvun tarpeita vastaava mökki ammattilaisten avulla

AUTOTALLIN RAKENTAMINEN

Autotallilla saat nopeasti tilaa tehdä ja rakentaa

TERASSIN RAKENTAMINEN

Laajenna asuintilaasi toimivalla terassilla

RIVITALON RAKENTAMINEN

Rivitalolla käytät tehokkaasti hyvän tontin ja saat sijoitetulle pääomalle tasaista ja melko riskitöntä tuottoa. Pystymme toimittamaan kokonaiset rivitalot aliurakointina.

Uudisrakentamista tarpeidesi mukaan

Hyvin suunniteltu on valmiiksi tehty ja kaikki rakentaminen alkaa aina huolellisesta suunnittelutyöstä. Vuosikymmenten rakennuskokemuksella osaamme auttaa asiakkaitamme järkevien rakennusratkaisuiden ja materiaalihankintojen kanssa. Näin autamme teitä säästämään rahaa ja varmistamme, että koti on muuttokunnossa sovitussa aikatulussa.

Uudisrakentaminen vaatii valtavasti tärkeitä päätöksiä. Pieleen mennessään matkan varrella tehdyt virheliikkeet aiheuttavat tarpeettomasti päänvaivaa ja lisäkustannuksia. Kerro suunnitelmistasi ja ota yhteyttä. Tulemme luoksesi Uudenmaan alueella neuvomaan, kuinka saamme yhdessä homman onnistumaan tehokkaasti.

Meillä on lukemattomasti kokemusta perusteiden pystyttämisestä aina talon loppuviimeistelyyn saakka ja tarjoamme aidon avaimet käteen -rakennuskokemuksen.

Tarvittaessa voimme auttaa missä tahansa tietyssä rakennusvaiheessa tarpeidesi mukaan.

Kirvesmiehemme perustustöissä
Kestävä ja pitkäikäinen talonrakennus alkaa aina huolellisilla perustustöillä
Rakenteiden pystyttämistä
Seinärakenteiden pystyttäminen tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti
Loppuviimeistelyä vaille valmis projekti
Huolellinen loppuviimeistely kruunaa uuden kotisi
Laadukas ammattilaisten avulla toteutettu uudisrakentaminen tarjoaa huolettomia elinvuosia ja säilyttää arvonsa pitkään.
Laadukas ammattilaisten avulla toteutettu uudisrakentaminen tarjoaa huolettomia elinvuosia ja säilyttää arvonsa pitkään.