Terassin rakentaminen Inkoossa kesällä 2020

Terassin rakentaminen Inkoossa kesällä 2020

Terassin rakentaminen avaa pihalle rajattomasti uusia käyttömahdollisuuksia
Terassin rakentaminen avaa pihalle rajattomasti uusia käyttömahdollisuuksia

Lähdentäänkö ulos syömään? Joka ilta? Laadukkaan terassin rakentaminen vapauttaa tonttisi todellisen potentiaalin. Aurinkoinen lisäsiipi kesäisessä puutarhassa tuo kaivattua luksusta arkeen varsinkin kesäaikaan.

Terassin rakentaminen ei ole kaikista haastavin rakennuskohde mutta harvemmin mukava kesäprojektikaan ilman rakentamisen osaamista. Rakennustyöt ovat aina luvanvaraisia toimenpiteitä, joten varmista ennen töitä että terassin saa rakentaa haluamallesi paikalle. Jos haluat olla taatusti tyytyväinen työn jälkeen, voi olla syytä kääntyä ammattilaisten pariin. 

Terassin teko merenrantatontille

Inkoo - Kesä 2020
Rakensimme kauniin ja käytännöllisen terassin kallioiselle merenrantatontille Inkoossa alkukesällä 2020
Vanhat betonirappuset saivat väistyä uusien puurakenteiden tieltä.

Meille oli ilo ja kunnia päästä rakentamaan kauniille merenrantatontille Inkoossa terassi alkukesästä 2020. Lopputuloksesta tuli kaunis ja ehdottomasti tontin käytännöllisyyttä lisäävä kokonaisuus. Tontilla sijaitsee myös kaunista luonnonkiveä, jotka haluttiin säilyttää paikallaan ja saada korostumaan entistä paremmin laudoituksen avulla.

Huolella tehdyt pohjatyöt ovat myös terassin rakentamisen A ja O. Terassoitavan alueen alta poistettiin pihaa hallitseva nurmikko. Pohjalle asetettava harsokangas estämään kasvillisuuden leviämistä.

Laudoitustöissä puutavaraa muuten kuluu melkoisen paljon

Uima-altaan paikallesaamiseen tarvittiin kappaletavaranosturi avuksi, jolla allas saatiin siirrettyä talon yli.

Lopputuloksesta tuli erinomaisen siisti ja piha on valmiina suurempaakin juhlaväkeä varten ja tarjoaa varmasti huolettomia kesäpäiviä tuleville vuosille.

Terassin rakentamisen hinta

Loppusumma terassille on aina monen tekijän summa ja tehdyn työn hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa mm.

Tarjouksen pyytäminen on kuitenkin helppoa ja veloitamme työstä aina asiakkaan kannalta reilun hinnan joka kestää kilpailutusta.

Tekemäämme työ oikeuttaa luonnollisesti kotitalousvähennykseen.