Luotettavat peruskorjaukset ja -parannukset taloyhtiöille

Toteutamme kaiken kokoisiin taloyhtiöihin ammattitaitoisia remontoinnin ja kunnostuksen palveluita. Oli edessä sitten putki-, julkisivu- tai vaikkapa valesokkeliremontti tarjoamme ammattitaitoamme kohottamaan kiinteistönne arvoa ja ylläpitämään viihtyisyyttä taloyhtiössä.
Puubyygelin moduulitalo muuttokunnossa

Putkiremontit

Putkiremontin eli linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan tavanomaisesti viemäri- ja käyttövesiputket, sähköt ja samalla usein uusitaan kylpyhuoneen ulkoasua.
Meillä on vankka kokemus perinteisistä putkiremonteista sekä putkien sukittamisesta, jolloin remontti toteutuu huomattavasti kivuttomammin. Lue lisää putkiremonteista.

Julkisivuremontit

Laadukkaasti toteutettu julkisivu suojaa kiinteistöä Suomen vaihtelevilta säiltä ja luonnonilmiöiltä, joten sen asianmukainen hoito parantaa asuinmukavuutta, pidentää rakennusten käyttöikää ja saavat ne myös näyttämään arvokkaammilta. Huolella suunnitellulla julkisivuremontilla on myös mahdollista saavuttaa merkittäviä harppauksia rakennuksen energiatehokkuuteen.

Julkisivuremontit

Kattoremontit

Kiinteistön katto on usein taloyhtiön haastavin osa-alue, jonka kuntoa valvoa. Katon kunto on kuitenkin ratkaiseva tekijä kaiken muun kiinteistön omaisuuden suojelemiseksi. Pitämällä katon kunnosta huolta, välttyy taloyhtiön kiinteistön rakenteet muilta vakavammilta ongelmilta pitkässä juoksussa. Lue lisää kattoremonteistamme

Kattoremontit

Lumityöt

Talvi teettää suomessa töitä ja luotettavat lumityöpalvelut parantavat taloyhtiöiden asukkaiden viihtyvyyttä merkittävästi.

Toteutamme lumitöitä ja lumenpudotusta ensisijaisesti Helsinki – Espoo – Vantaa akselilla.

Lisätietoa lumitöistä

Lumityot