Tunnelityöt 10 vuoden kokemuksella

OLEMME ERÄS KOKENEIMPIA TUNNELITÖIHIN ERIKOISTUNEITA YRITYKSIÄ SUOMESSA
Pimeää, raskas ilma ja pitkät päivät. Tiedämme hyvin, että tunnelityöt on raskasta hommaa. Meille tunnelit ovat tulleet tutuksi, eikä kokenut porukka säikähdä poikkeuksellisia työoloja, jotka maan alla työskennellessä tulee vastaan. Tunnelitöissä aika on rahaa ja deadlinen pitämisen kannalta on elintärkeää, että töissä on ammattilaisia, joilla on vankka kokemus tunneleiden haastavissa olosuhteissa työskentelystä. Kokemattomalla miehityksellä vaihtuvuus on suurta ja aikataulut tuppaavat venymään. Säästä hermojasi ja kutsu kokenut porukka toteuttamaan tunneliprojektiasi. Pystymme vastaamaan suurempiinkin tunneliprojekteihin 20 miehen vahvuudella.

Tunnelityömaaprojekteitamme

Länsimetro

Työskentelimme Skanskan aliurakoitsijana auttamassa metroliikennettä laajenemaan länteen Länsimetro-hankkeessa. Vastasimme kemiallisesta injektoinnista ja muusta oheistyöstä lukuisilla asemilla.

Olimme mukana rakentamassa satoja parkkipaikkoja nopeasti kasvavan Jätkäsaaren alle auttamaan alueen asukkaiden pysäköinnin helpottamisessa.

Länsimetron tunnelityöt ja Jätkäsaaren Rokkiparkki ovat suurimmat tunnelityöhankkeemme. Lisäksi olemme olleet työskentelemässä lukuisissa pienemmissä tunnelityöprojekteissa, joten meiltä saat apua kaikenkokoisissa urakoissa.

Kaikenkattavat palvelut tunnelitöihin

Kemiallinen Injektointi

Teemme suurimman osan työstä kemiallisella injektoinnilla. Luonnonkiveä lohkoessa vesi aiheuttaa suuria riskejä rakenteiden pitkäikäisyyden suhteen ja kemiallisen injektoinnin avulla vedenkulku saadaan pirstottua, vähennettyä ja tyrehdytettyä täysin niin, ettei vesi aiheuta uhkaa rakennettavan tunnelin kestävyydelle taikka aiheuta vahinkoa ja lisäkustannuksia myöhemmin.

Kemiallisessa injektointia suorittaessa käytämme uretaanipohjaisia tiivisteaineita, joiden kestävyys on omaa luokkaansa kosteudenhallinnassa tunnelitöissä.

Uretaanipohjaisella kemiallisella injektoinnilla voidaan tukkia suuremmatkin vesivuodot nopeasti ja kustannustehokkaasti.