Raudanlujat Kirvesmiehet

valmiina palvelemaan

Olemme Uudellamaalla toimiva rakennusalan yritys. Vahvuuteemme kuuluu kolmisenkymmentä rakennusalan ammattilaista, joilla on vuosikymmenten kokemusta rakennusalan töistä taustallaan. Hallitsemme kaikki kirvesmiespalvelut sisätöistä ulkoremontointiin ja toteutamme Uudenmaan alueella niin suuret kuin pienet remontit yrityksille, taloyhtiöille, kodeille ja vaikkapa vapaa-ajan asunnoille.

Meillä on ollut ilo rakentaa kymmeniä uusia koteja asiakkaillemme. Olemme muun muassa pystyttäneet lukemattomasti hirsitaloja ja auttaneet remontoimaan koteja viihtyvyyttä ja kiinteistön arvoa lisäämään. Meillä on myös vahvaa kokemusta vapaa-ajan asuntojen ja kesämökkien rakentamisesta.

Tekemämme asuntojen ja vapaa-ajan asuntojen kunnossapito- ja perusparannustyöt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. Kotitalousvähennyksen avulla voit säästää lähes puolet rakennustöiden kustannuksista.

Toteuttamiemme kokonaisten rakennushankkeiden lisäksi olemme olleet aliurakoimassa yhteistyökumppaneidemme rakennusprojektien parissa muun muassa tunnelitöissä ja useissa julkisissa projekteissa. 

Arvostettuun asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa 

Ota yhteyttä!

Räätälöimme rakennustyöt aina tarpeidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä, ja selvitetään kuinka tuomme sinun visiosi eloon tehokkaasti.

Meillä aukeaa jatkuvasti uusia työmaita osaaville tekijöille. Tarjoamme takuuvarmasti töitä kirvesmiehelle, jolla pysyy vasara kädessä ja osaa toimia itsenäisesti ja hyvällä tiimihengellä.

Tiiti Rakennus OY
Y-tunnus: 2854241-8