Katso video

TÄYDEN PALVELUN RAKENNUSLIIKE - HELSINKI JA PK-SEUTU

Olemme Pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike ja toteutamme kaikki rakennuspalvelut ja remontointityöt avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme laajat aliurakointityöt kuin myös kokonaisvaltaiset rakennus-ja remontointityöt yksityishenkilöille.

Meillä on rakentaminen veressä ja viemme rakennusprojektit alusta loppuun aina suunnittelusta ja laadukkaista materiaalihankinnoista hiottuun loppuviimeistelyyn asti.

Rakennusliike Helsinki ja pk-seutu: Kirvesmiehet.com palvelee monipuolisesti ammattitaidolla.
Soita:
040 1544628

Ammattitaitoista rakennusurakointia vuosikymmenten kokemuksella

Työmme laatuun ovat olleet tyytyväisiä mm. seuraavat asiakkaamme.
Mangrove Oy Logo

rakentamisen

Palvelut

Kerro rakennussuunnitelmistasi, ja kerromme kuinka saadaan ne toteutumaan.

Soita: 040 1544 628

Näin pääset alkuun

Jos suunnittelet remonttia tai uudisrakentamista, tulemme mielellämme paikan päälle tarkastamaan toteutettavan työmaan. Näin löydämme hyvin yhteisen näkemyksen töiden vaativuudesta ja laajuudesta. 

Voimme tehdä alustavaa suunnittelua ja työt nopeutuvat, mikäli pystyt lähettämään ennakkoon kohteesta kuvia ja kertomaan lyhyesti suunnitelmistasi. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla ja pyydä meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille tai lähetä suora tarjouspyyntö urakasta.

Taloyhtiöiden kannattaa kutsua rakennusliike paikalle jo suunnitteluvaiheessa, jotta remontti saadaan suunniteltua järkevästi, eikä päädytä heikkoihin ratkaisuihin, jotka eivät kasvata talon arvoa ja viihtyvyyttä halutulla tavalla vuosiksi eteenpäin. 

Voit kutsua meidän rakennussuunnittelijan avuksi maksuttomalle käynnille, tai mikäli olette jo tehneet tarvittavat asiaankuuluvat suunnitelmat, pyydä tarjous urakasta yhteydenottosivulta.

Aliurakointitöissä voi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen ja kertoa rakennus- tai remontointitarpeesta. Palaamme asiaan pikaisesti ja tarvittaessa tavoitat meidät myös suoraan numerosta 040 1544 628.

Yli 30 rakennusalan ammattilaisen voimin meiltä hoituu niin uudisrakentaminen, remontit kuin erikoistuneemmatkin rakennusalan projektit kuten tunnelityöt. 

Kattavan ammattilaisverkoston avulla pystymme hoitamaan laajatkin urakat avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei  tarvitse olla urakkasi suhteen yhteydessä monen eri tahon välillä ja haaskata aikaa ja rahaa useiden tahojen kanssa toimimiseen kun yksi rakennusliike hoitaa työt kokonaisuudessaan alusta loppuun.

Oli tarpeena sitten löytää osaava rakennus- tai remonttiuapu pienempään projektiin, tai luottaa suurempi aliurakka osaaviin käsiin, ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa.